Nieuws
Alternatieve Therapieën - Een open gesprek PDF Afdrukken E-mail
Placebo of medicijn?
De alternatieve therapeuten in ons land worden bedreigd. Een nieuw wetsvoorstel wil hen allemaal onderwerpen aan een zwaar medisch examen. Goed Gevoel ging praten met de vaandeldragers van beide partijen. Pierre Vreysen is paranormaal genezer: door middel van handoplegging geeft hij energie door. VUB-professor dr. Wim Betz is algemeen secretaris van SKEPP: de Studiekring voor Kritische Evaluatie van Pseudo-wetenschap en het Paranormale).
Lees meer...
 
Je eigen ademhaling kalmeert je kinderen PDF Afdrukken E-mail

GRONINGEN -  Kinderen met aandachts- en gedragsstoornissen hebben minder last van driftbuien als hun moeder rustig blijft ademhalen en niet door hun probleemgedrag in de stress schiet. Ademhalingsoefeningen helpen de moeder haar stress onder controle te houden.

Lees meer...
 
Goed nieuws voor ontsteking gerelateerde ziektes! PDF Afdrukken E-mail

Ontstekingsremmers kennen we als medicijnen die op zeer grote schaal worden toegepast bij ziektes als reuma, dementie, Parkinson, hart en vaatziekten, kanker, MS, Astma, Artritis, Crohn, Bechterew, en vele andere ziektes. Ontstekingsremmers verminderen de pijn maar hebben als ‘bijwerking’ dat ze kunnen leiden tot maagbloedingen en kunnen zelfs dodelijk zijn.

Lees meer...
 
Werknemer steeds dikker, zieker en minder productief PDF Afdrukken E-mail

Het gewicht van de wereldbevolking drukt zwaar op de winstcijfers van ondernemingen. Steeds meer mensen hebben een zittend beroep en worden dikker, zieker en minder productief ten gevolge van chronische ziektes als hartfalen en diabetes. Er wordt echter nog steeds erg weinig aandacht en geld besteedt aan de preventie van dergelijke aandoeningen.

Lees meer...
 
Hartinfarct, 10 leefregels PDF Afdrukken E-mail

Enkele leefregels om de kans op een (volgend) hart-infarct en/of andere hart- en vaat-aandoeningen te verkleinen...

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL